Amit rólunk tudni érdemes 

A Greenformatics Solutions Kft. egy több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás, mely az évek során jelentős számú fejlesztési projektet valósított meg a digitalizáció területén.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinket a 21. századi technológiák segítségével bevezessük a digitalizált világba elősegítve az optimalizált működés kialakítását, valamint a minőségbiztosításhoz nélkülözhetetlen technológiai alapok megteremtését.

website templates free download
A digitalizáció alapvetően egy olyan eszköz a szervezetek számára, mely képes csökkenteni a működési költségeket, valamint a munkafolyamatokra szánt időt, egyúttal növelni a hatékonyságukat - beleértve az energiahatékonyságot -, a hibák kiküszöbölésének arányát, a működés megbízhatóságát, a folyamatok nyomon követését és optimalizálni az erőforrások felhasználását.
Mindezen tényezők jelentős versenyelőnyt jelentenek azon szervezetek számára, akik élnek a digitalizáció eszközeivel, hiszen a tapasztalatok alapján a fejlesztések gyorsan megtérülnek és a szervezeti eredményesség növekedése egyértelműen kimutatható, a működés összegészében válik transzparensebbé és tervezhetőbbé. 
Mi ebben segítünk.
Értékeink

Minőség és megbízhatóság

Hosszútávú partnerség

Rugalmasság és agilitás

Innováció és fenntarthatóság

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba!